Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Jeg har meninger om mangt. Om saker jeg ikke en gang har tenkt igjennom. Er ikke det underlig? Å mene noe om et tema man ikke har tenkt på før spørsmålet blir stilt. Har mennesker det også slik?

Noen har det slik. Vi kaller dem politikere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Menneskene har en tendens til å påtvinge sin egen rasjonalitet og egne motiver på universet. Alt vurderes ut fra deres ståsted. Å være menneske er å leve i en selvkonstruert blindsone.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I et innlegg i en studentavis kalte Jüng generasjonen som en gang hadde hatt det i sin makt å hindre klimakrisen, for "søvngjengergenerasjonen"... Hvor enkelt vi tar ting for gitt. Hvor lett det er å innbille seg at ting egentlig er ved det samme når forandringene skjer sakte. Over år og tiår. Og når krisen først slår ut i full blomst, har de som husket en annen verden gått bort, mens de som må leve med den, ikke husker annet enn den gryende katastrofen. Bare at for dem er det ikke lenger en katastrofe, men verden slik den faktisk er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan skulle han forstå den mennesklige biologien når menneskene selv ikke hadde fasit?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes ingen eiendomsrett for de døde. Heller ingen strafferett. Gjeldende juss bygger på at legmet forgår. Selvet, kall det ånd eller bevissthet, har ingen plass i lovverket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila