Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

En stor tverrnasjonal undersøkelse hadde kartlagt i hvilken aldersgruppe folk følte seg mest tilfreds og lykkelig, og det viste seg at lykken er som en U, The U-bend of Life sto det. Det er i slutten av trettiårene og begynnelsen av førtiårene de fleste er mest ulykkelige og strever med å finne mening, senere går det oppover. Så når ungdommene klager over hvor vanskelig de har det, så har de rett og urett samtidig, for de er faktisk på vei nedover, langt ned skal de før det går oppover igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han skulle så inderlig ønske at han ville noe, at han brant for noe, og at noen bare sa til ham at slik, Viktor, slik skal du leve, og at alt ville falle på plass. For en lettelse det ville være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TjommiKine Selbekk OttersenDagfinn JakobsenIngunn SToneJune Plutonikakjell kNoraBjørn BakkenkntschjrldTheaTrygve JakobsenTine SundalThomas Røst StenerudHilde H  HelsethBjørg Elin NærlandHanne MidtsundIna Elisabeth Bøgh VigreAnne Lise JohannessenMarianne  SkageHilde VrangsagenGrete AastorpGro Anita Myrvanganniken sandvikSolVannflaskeEivind  VaksvikKarin BergJan Erik  OlsenØystein LKaren RamsvikInger-LiseRufsetufsaBeathe SolbergalpakkaDemeterTine Victoria Halvorsen TronierTorTore OlsenSigrid Blytt Tøsdal