Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

De to kameratenes død hadde bare gitt ham et forbigående sjokk. Han følte seg altfor ensom og forlatt til å tenke på at også han kunne hentes ut av den overfylte cellen. Andres selskap kunne gi både ensomhet og trygghet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En kunstner maler ikke bildet i løpet av noen få timer, men i løpet av alle de årene han samler erfaringer før han tar penslene i hånden. Og slik var det også med nederlaget.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

De fleste av de andre fangene betraktet ham som en merkverdighet, en vits, en advokat var ikke en person som man delte tilværelsen med, en advokat var en stor dukke som ble hentet frem ved særlige anledninger, og i dette tilfellet hadde han mistet den sorte kappen sin.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den gamle tjenestepiken, som foreldrene hadde arvet og som de med ærefrykt og respekt tiltalte som Madame Warnier, holdt på å stelle håret sitt – eller hun holdt på å ta av seg håret sitt; store lokker av blast, brunt hår ble løsnet som tangvaser og lagt på toalettbordet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Dere gode mennesker skremmer meg," sa han, "dere kvitter dere med hatet slik andre kvitter seg med begjær."

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJon Torger Hetland SalteHarald KChristoffer SmedaasIngebjørgDressmyshelfTord TveitStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsusannaTheaReidun SvensliIngvild SSynnøve H HoelLene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEva