Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Det er bare de som har fått alt fra begynnelsen av som har en virkelig følelse av eierskap, ikke de andre. Eierskap er ikke noe man kan erverve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes dem som får ungdommen lagt i hendene, og dem som må rive den til seg med nebb og klør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du ga meg en lusing den gangen jeg sa at broren min bare var halvbroren min. Du irettesatte meg: "Broren din. Det finnes ikke halvbrødre og jeg har ingen halvunger"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I begynnelsen ba du bare om mat og drikke, men etter hvert begynte du å forme lengre setninger igjen, du begynte å uttrykke ønsker, behov, sinne. Men ordene erstattet ikke smerten. Ikke tro noe annet. Jeg må si det som det er. Smertene forsvant aldri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden du følte at du ikke hadde levd ut ungdommen din til fulle, prøvde du å leve den ut gjennom hele livet. Det er problemet med ting man har stjålet, som du hadde gjort med ungdommen, du greier ikke å overbevise deg selv om at den egentlig er din, det er et evig tyveri. Du ville ta den tilbake, stjele den på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg G