Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Det er veldig få ting som kan deles opp i svart eller hvitt. Vi må nok lete i det grå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Makten til å dømme ligger hos menneskene, uansett hva rettsvesenet mener, og folkets domstol har ikke samme beviskrav som retten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen mennesker er bare det ene eller bare det andre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en filosof som sa at kunnskap er makt. Det stemmer virkelig. Andres uvitenhet er en sterk maktfaktor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Impulser og følelser kommer og går. Jeg har alltid tenkt at kjærlighet er noe annet, et valg man gjør. En forelskelse blusser opp og slukner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har trodd på jussen som den optimale muligheten til å regulere et demokratisk samfunn. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal tro. Det finnes verdier som ikke kan defineres eller innpasses i paragrafer. Og akkurat som livet selv tar loven heller ikke alltid hensyn til det man kaller rettferdighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen mislykkethet i verden kan sammenlignes med ikke å strekke til som forelder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi