Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg synes altsaa at en herre som har paatat sig at utdanne en ung pike saann som Gus Eisman, han burde sætte sin ære i at hun hadde den største diamant i New York. Saa jeg maa si jeg blev skuffet da han kom med en liten ting som det næsten ikke var mulig at se med det blotte øie. Saa sa jeg at den var ganske pen, men jeg hadde slik frygtelig hodepine og jeg burde vist bli i et mørkt værelse hele dagen og jeg sa til ham at vi kunde jo sees næste dag, muligens. (…) Men om aftenen kom han tilbake med et riktig nydelig armbaand av diamanter saa da blev jeg munter og glad igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og saa sa jeg til Mr. Spoffard at jeg mente at en ung pike var mere forbedret hvis hun visste hvad det vilde si at ikke være forbedret end hvis hun var født feilfri og det aldrig hadde været noget iveien med hende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim