Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Vi aksepterer den kjærligheten vi tror vi fortjener, tenkte jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På vei til ham tok jeg meg selv i å lure på om jeg hadde skapt denne forelskelsen i mitt eget hode fordi jeg begynte å kjede meg. At jeg satt i en båt på et stille vann og vugget båten frem og tilbake for å lage bølger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så krøp solen opp og lyste inn på oss og på verden utenfor, som om alt var som før. Men ingenting var som før, og han tok hånden min og førte meg inn på soverommet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har ligget side om side i den blodige sengen i flere timer, og det er rart at han ønsker å ligge i dette kaoset med meg, ettersom han tross alt er en fyr som sorterer sokkene sine etter farge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg