Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi er så umåtelige, så bunnløst rike på livsinntrykk, på erkjennelse, minner og tilknytning til hverandre. Og når vi bryter opp, går alt i oppløsning og blir borte, glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mennesker går ofte så mange innfløkte omveier før vi tar direkte kontakt med hverandre. Bare få sjeler har en gudbenådet evne til å gå rett på sak: hei, du! Deg vil jeg gjerne bli kjent med!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi finner ikke ord. Vi har bare kjent hverandre i en uke, men det føles som om vi har levd et helt liv sammen, eller, for det er vel det dette handler om, som om vi kanskje skal leve et liv sammen, og at dette er noe som slår oss for aller første gang under en stjålen rotur på Glitretjern.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S