Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Synet av Hitler der oppe på scenen gjorde professor Müller nesten svimmel av glede. Ludendorff så også rørt ut. Ansiktet hans røpet en overbevisning om at dette var et epokegjørende historisk øyenblikk, og samtidig en fast beslutning om å overkomme de utfordringene framtiden ville bringe. Publikum brøt ut i en energisk versjon av "Deutschland, Deutschland über alles", som hadde blitt nasjonalsang året før. Ernst Pöhner, som sto på podiet sammen med Hitlers nye regjering, sa at dette var den mest begeistrede applausen han hadde hørt siden krigserklæringen i august 1914.
Det var ikke alle som lot seg rive med av hysteriet. En politiinformant overhørte noen si sarkastisk at det eneste som manglet, var en psykiater.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne