Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Hjertesorg gjør deg klokere, mer empatisk og mer forståelsesfull ovenfor andre. Det gir personligheten din et nytt lag, gjør deg mer verdensvant og bevisst.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og skjønnhet handler like mye om indre egenskaper som de ytre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det som er vakkert for en person, trenger ikke være vakkert for en annen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg forsto ikke at sorg er noe du må lære deg å leve med, og ikke noe du går gjennom for så å komme ut på den andre siden. Du kommer aldri ut på den andre siden. Du bare lever videre og bærer sorgen med deg som en stein i hjertet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er først i livets høst at man innser hvor verdifullt hvert eneste øyeblikk er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var det ytre som var blitt forandret, innså hun: huden som eldes, bena i kroppen som var blitt kjøre, håret som hadde mistet sin glans. Innvendig var hun ikke forandret i det hele tatt. Hun var fremdeles Gracie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre