Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Et minutt frigjort fra tidens gang har gjenskapt i oss og latt oss fornemme mennesket frigjort fra tidens gang. Og man forstår at dette mennesket må være meget tillitsfull i sin glede, selv om noe så enkelt som smaken av en madeleine-kake ikke synes å romme noen logisk begrunnelse for denne gleden, og man forstår at ordet "død" ikke kan ha noen mening for ham; for hva har han vel, fra sin plass utenfor tiden, å frykte av fremtiden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkeligheten hadde i livets løp skuffet meg så mange ganger, for i det øyeblikk jeg sanset den var fantasien, som var det eneste organ som tillot meg å nyde skjønnheten, ute av stand til å gripe den, på grunn av den uomgjengelige lov som sier at man bare kan forestille seg det som er fraværende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie Uvaag