Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

«Jeg var sengevæter til jeg kom i puberteten,» sa han, og smilte. «Hadde jeg ikke blitt forfatter, hadde jeg ikke blitt noe.»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... lærer er noe man blir når man finner ut at man ikke kan bli noe annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor utrolig utilgjengelige følelsene hans er for meg, og hvor utrolig tilgjengelige mine følelser er for ham. Og hvor interessert jeg er i hans utilgjengelige følelser, og hvor uinteressert han er i mine blottlagte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trodde egentlig det var omvendt, at jenter var mer sårbare enn gutter. Men da jeg tenkte på nevøene mine, virket de temmelig utilnærmelige, lukkede. Og Ulrik. Nei, ikke Ulrik. Han var så åpen. Han vill gi meg hele verden. En slags skjev tullegange over løvdekket slette, det ene beinet på parkdressen glidd over støvelen, et lønneblad, større en hodet hans, det skulle jeg få. Han ga meg steiner, smågodtdingser, tegninger, fortalte meg hva læreren hadde sagt, hva han hadde lekt med kompisen, hva han hadde lært om Pluto, Merkur, at han klødde i rumpa

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anne Lovise? Sa Geir, mens han fulgte med på skjermen. Hvem var det igjen? Har heg møtt henne? Er det henne med underlivssoppen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jostein RøysetLeseaaseMichelle Engel JegerudGVMarteAlice NordliRunemoiraKaren Ramsvikandreas h. o.Tone SundlandJulie StensethCecilieOdd HebækHilde H  HelsethAnniken RøilLene AndresenBoktimmyLibraritas vRoy Martin KristiansenBjørg Marit TinholtReadninggirl20NorahLaila StenbrendenFarfalleJan-Olav SelforsGroCarolineTrygve JakobsenEivind  VaksvikMonica CarlsenAnjaAnette ØstadReidun GranbergEli HagelundTine SundalaRmaNdA BaisKristofferTrond ØvergårdSissel