Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Veien til døden er en ensom vei, og lenger enn det kan se ut til, selv om den fører rett ned fra skafottet etter et rep; og det er en mørk vei, der månen aldri skinner, for å vise vei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dora er en røslig skapning, og kunne knekke ryggen på en mann med bare lårene, som Simon ser for seg som gråaktige, som kokte pølser, og nuppete som en avsvidd kalkun; og digre, hvert av dem på størrelse med en liten gris.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

People dressed is a certain kind of clothing are never wrong. Also they never fart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingenting kan gjøre en mer motløs enn håp som blir vakt for så å bli slått ned igjen, det er nesten verre enn om håpet ikke var blitt vakt i det hele tatt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et fengsel stenger ikke bare fangene inne, det holder også alle andre ute.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er redd han ble svært bortskjemt, ikke minst av seg selv. For viss verden er god mot en, Sir, kan en lett komme til å tro at en har fortjent det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Han hadde tenkt ut alt før han la det fram, for onkel Roy var en mann som helst stilte endene opp på rekke før han skjøt dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M