Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

Så lenge jeg kan huske har jeg gitt et veldig dårlig førsteinntrykk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun glemmer alt, til og med plagene sine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde hoppet over noen trinn, så jeg var mye yngre og hadde bare bodd i avsidesliggende gruveleire før krigen. Jeg visste ikke hvordan man sa sånt som 'Liker du å lære om Belgisk Kongo?' eller 'Hva er hobbyene dine?'. Jeg raget bort til den og buste ut 'Onkelen min har glassøye'. Eller 'En gang fant jeg en død kodiakbjørn med trynet fullt av mark'.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En ting jeg vet om døden. Jo "bedre" et menneske er jo kjærligere og lykkeligere og mer omsorgsfullt, desto mindre blir tomrommet det etterlater seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sett at Jesus var blitt henrettet med elektrisk støt? I stedet for kors ville alle ha gått omkring med små stoler i kjede om halsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hater det konseptet... at man skal være stolt av barna sine, ta æren for det de har oppnådd. Jeg liker sønnene mine. De er omsorgsfulle; de har integritet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vet du hva jeg har funnet ut? At folk flest ikke legger merke til noe som helst, og om de gjør det, så bryr de seg ikke."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Én ting jeg vet om døden. Jo "bedre" et menneske er, jo kjærligere og lykkeligere og mer omsorgsfullt, desto mindre blir tomrommet det etterlater seg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enhver som sier at han vet akkurat hvordan andre har det er et fjols.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hver gang Ter leste en bok, sjelden –– rev han av side etter side og kastet dem. Så kom jeg hjem dit hvor vinduene alltid var åpne eller knuste og værelset virvlet av boksider, som duene utenfor Safeway.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth