Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Å lyve av kjærlighet er kanskje noe av det vakreste en kan gjøre, det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

… det kan ligge en stor omsorg bak en løgn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å tenke ting er ikke så farlig, det finnes vel tilgivelse for tanken, men for det en skriver ned.. ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen mennesker blir bare borte, men det trenger ikke bety at de er døde. Tvert i mot, det er kanskje da de får et liv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kvinner lyver kanskje oftere enn menn, når det gjelder å unngå en katastrofe, redde sine barns liv og sitt eget, det kan ligge stor omsorg bak en løgn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det begynte med at noen fortalte noe. Folk var fortellere. Senere ble de skrivere, snakkere. Fortellerne er ikke så mange som før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er vannet som har skapt dette landskapet, i form av is eller elver, som har presset og gravd og formet de dalene og slettene vi ser i dag, men er vannet bare en formgiver, er ikke vannet begynnelsen til det hele.
Er det ikke fortsettelsen også, som ingen kan greie seg uten ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hundre fold kan ett eneste rugkorn gi, og et menneskeliv, kunne det ikke tatt hundre forskjellige retninger, ganske uavhengig av hvordan det hele begynte ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Her er Ottar Håve, den første i vår slekt !". "Hvordan kan noen være den første, har ikke alle foreldre, da, som i sin tur har foreldre?".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har det fremmede sin egen trygghet, fordi det er uten minner, kan selv mangelen på tilhørighet ha en trygghet tilhørigheten ikke har?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini