Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hvis livet mitt var en bok man leste baklengs, ville ingenting være annerledes. I dag er lik i går. I morgen er lik i dag. I Maddys bok er alle kapitlene like.
Fram til Olly.
Før ham var livet mitt et palindrom - det samme om man leser fra høyre til venstre. (...) Men Olly er en plutselig bokstav, en stor X midt i et ord eller en setning som ødelegger palindromet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest at vi i gjennomsnitt bytter ut nesten alle cellene våre hvert sjuende år. Enda mer utrolig: Det øverste hudlaget skiftes ut hver fjortende dag. Hvis alle cellene våre gjorde dette, ville vi levd evig. Men noen celler, som for eksempel de i hjernen, fornyer seg ikke. De eldes, og vi eldes med.

Om to uker har ikke huden min lenger noe minne om Ollys hånd, men hjernen min kommer til å huske den. Vi kan ha udødelighet eller minne om berøring. Men vi kan ikke ha begge deler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil