Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Egon og Ragnar hadde blitt kjent på barneskolen, og selv om de hadde delte meninger om det meste, møttes de så godt som daglig. Med årene hadde de lært seg å akseptere hverandres særheter og uvaner, og trivdes godt sammen. Så godt som man gjør når man har kjent hverandre i syttifem år og ikke lenger har noen andre venner å velge blant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

«Guess who’s here?» Elisabeth strenet energisk bort til Egon og Ragnar og fyrte av et blendende smil. Egon konstaterte at hun hadde bleket tennene igjen, om mulig i en enda lysere nyanse enn sist han traff henne. Ikke rart at tannlegen kjørte Bentley. Plasser kjæringa i fyret med åpen munn, så er det ingen som går på grunn i Falsterbo, tenkte han.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen