Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ved Nybrua stirret jeg ned i elva der kloakken rant ut på begge sider. Her møttes luktene fra hele byen. Folk som gikk forbi holdt seg for nesa. Men for meg var det spennende, kanskje som når folk i våre dager ser på fjernsyn. Opp av kloakken kom gammelt papir, matrester og døde rotter. Og kordonger, eller prevensjonsmiddel som det heter på fint, som fløt på toppen og var fylt med vann. Da så man hvor store de var. Først tenkte jeg på han som hadde brukt dongen. Så ble jeg misunnelig på det han hadde opplevd. Og så kunne jeg ikke forstå at noen kunne ha en så stor dings mellom beina. Fylt med Oslo-spermier seilte dongen stolt nedover elva og ut fjorden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå var jeg på selveste Vestkanten. I Bygdøy allé duftet høye kastanjetrær deilig av vår og sommer. Velkledde damer og hushjelper vannet blomstrende balkonger. Frisk havbris strømmet opp fra Frognerkilen. Dette var en helt annen by der hus og mennesker var rene og luktet godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Gitte FurusethTrude JensenTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann Milje