Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Det lydløse inni deg forblir et mysterium. Jeg tror ikke du skal forvente noe annet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor ofte jeg er blitt fortalt at de fleste i vår del av verden ikke opplever materiell fattigdom, men mangel på tid. Det høres så flott ut når det blir sagt, men er ikke helt riktig. Vi har tid nok, livet er langt, hvis vi lytter oftere til oss selv og hever blikket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle som har skrevet en bok, vet en ting andre ikke vet: Den største utfordringen var ikke å skrive boken, men å sette seg ned, samle tankene og komme i gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som forlegger opplever jeg at vi selger hundretusener av bøker om å strikke, brygge øl og stable ved. Det virker som vi alle, eller iallfall veldig mange, ønsker å vende tilbake til noe som er opprinnelig, autentisk - og finne ro. Oppleve et lite og stille alternativ til maset.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forstår ikke kjæresten deg når du er stille, har han kanskje enda vanskeligere for å skjønne deg når du prater?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi lever i støyens tid. Stillheten er under press.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis jeg ikke kan gå, klatre eller seile fra verden, har jeg lært meg å stenge den ute.

Det tok tid å lære. Først da jeg skjønte at jeg har et dypt behov for stillhet, kunne jeg begynne å jakte på den - og der, langt nede under en kakofoni av trafikkstøy og tanker, musikk og maskinlyd, iPhoner og snøfresere, lå den og ventet på meg. Stillheten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Stillhet ... handler om å komme på innsiden av det du holder på med. Å erfare og ikke tenke for mye. La hvert øyeblikk være stort nok. Ikke leve gjennom andre og annet. Lukke verden ute og lage din egen stillhet når du løper, lager mat, har sex, studerer, prater, arbeider, kommer på en ny idé, leser eller danser. Alle som har skrevet en bok, vet en ting andre ikke vet: Den største utfordringen var ikke å skrive boken, men å sette seg ned, samle tankene og komme i gang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å stenge verden ute handler ikke om å snu ryggen til omgivelsene, men det motsatte: å se verden litt tydeligere, holde en retning og forsøke å elske livet

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaSol SkipnesBjørg L.