Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Ina forsto at mor snakket ut fra en ensomhet uten bunn. Og at Ina måtte velge å ikke falle ned i denne bunnløse brønnen sammen med henne. Hun ville aldri få mor opp derfra. Det var blitt en måte for henne å leve på, nede i et mørke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Solflekker løp over det hvite taket, fant veier gjennom greinene på det store eiketreet utenfor, danset på dynen hennes.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De så hvordan steinene lagde ringer i vannet, ringene bredte seg utover bukta, som virkninger av ord, gode som vonde. Slik ordene kunne ta fatt i mennesker som hørte dem, og gjøre noe med hvordan de hadde det sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De kom ut på gaten. Vinduene i husene som omsluttet dem, var svarte og tomme. Ingen så de to barna som var kledd til søvn, så fremmede i vinternatten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie