Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Tips 17: Spør aldri hva jeg het før

Folk er gribber. Nysgjerrige, sensasjonslystne gribber. De vil alltid ha greie på hva jeg het før. De spør alltid etter det gamle navnet mitt. Men jeg sier det ikke. De har ikke noe med hva jeg het før - jeg er ikke den personen lenger.

Folk som vet hva jeg het før, har makt over meg. Alle kan få vite at jeg var gutt før i tiden - det skammer jeg meg ikke over. Men at jeg var Evert, det har de ingenting med. For meg er det navnet forbundet med så mye smerte og lidelse at jeg aldri vil høre det mer.

Av og til når jeg går gjennom den gamle hjembyen min i fin kjole, med det lange, lyse håret dansende nedover ryggen og Mary Poppins-uttrykk i ansiktet, hender det at noen roper til meg:
«Hei, Evert!»

Da er skjellsord overflødige. Det gamle navnet mitt er nok: Det går gjennom marg og bein.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen