Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Vi trur vi har meir tid, at vi kan snakke meir om det vanskelege ein annan gong, at vi kan rette opp i det som har blitt sagt, eller ikkje sagt, men det er ikkje slik, det er for seint, for alltid for seint.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Stilla ligg mellom oss, alle orda fell til botnen av meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dei lange, ubrukte timane, dagane utan innhald, kunne fyllast med herlege ting som bøker og fotografering, god drikke og utstrekte måltid. Hygge som fylte ein med glede og takksemd. Det var sånn eg såg for meg jula før, gledde meg til, lengta etter. Men no er dei endelause timane umoglege å bere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dei lange, ubrukte timane, dagane utan innhald, kunne fyllast med herlege ting som bøker og fotografering, god drikke og utstrekte måltid. Hygge som fylte ein med glede og takksemd. Det var sånn eg såg for meg jula før, gledde meg til, lengta etter. Men no er dei endelause timane umogelege å bere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre