Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det var så vanskelig alt sammen, komme seg på skolen og gjøre lekser, når hun ble avbrutt hele tiden av tantens: Victoria, er du der? Av og til kunne man ikke gå fra den syke kvinnen når det så ut til at hjemmehjelpen ikke ville komme. Ofte kom hun ikke, de var overarbeidet, med alt for mange hjelpeløse å ta seg av. Og ofte ble ikke sykepleierne værende, de sjekket doseringer og vasket kanskje den illeluktende, syke kroppen, og så gikk de. Jeg skal ikke bli sykepleier, det skal jeg ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjedsomhet har den egenskapen at den på en udefinert og udiagnostisert måte undergraver, sinker hjernevirksomheten og forvrenger tanken. Rykter, selv de mest tåpelige, blusser opp som nyutviklede virus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete Aastorp