Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Det finnes alltid ett øyeblikk i barndommen da døren åpner seg og slipper fremtiden inn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode gud, ba Pepe - for en farlig vei som ligger foran oss, i hendene på både galninger og ukjente! Veiled oss, vær så snill!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den katolske kirke har gjennomgått flere kosmetiske operasjoner enn bare en ansiktsløftning

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes ingen tomhet, intet fravær, som kan måle seg med ansiktsuttrykket til et lik

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Drømmer gjør slikt: I likhet med Den romersk-katolske kirke bemektiger drømmene seg ting; drømmer tilriver seg ting som egentlig ikke tilhører dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«En misunnelig jesuitt høres ut som en jesuitt med problemer. Ikke si at du plages av tvil, papegøyemann,» hadde Vargas sagt.
«Tvil er en del av troen, Vargas - visshet er for dere vitenskapsfolk som har lukket den andre døren,» sa Edvard Bonshaw til ham.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Clark French hadde ingen sans for hundesvømming eller å trå vannet; det var som å leve i fortiden, som å være i stillstand. Juan Diego levde der, i fortiden - og gjenopplevde i fantasien alt han hadde mistet, og som hadde merket ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Testen på en god religion er om du kan spøke med den.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den dagen kvinner slutter å lese - den dagen dør romanen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kvinner vet når menn ikke begjærer dem; gjenferd og hekser, guddommer og demoner, dødsengler - selv jomfruen, selv vanlige kvinner. De vet det bestandig, kvinner merker det når du har sluttet å begjære dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit Grønbech