Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hun forsto ikke hvordan det kunne være sånn. Hvordan to mennesker kunne savne hverandre uten å gjøre noe med det, uten å finne tilbake til hverandre. Kunne han ikke bare innrømme at alt hadde vært en feiltakelse? For i det store og det hele var det jo akkurat det det var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun trakk pusten dypt og rasende idet hun trykket seg inn på facebookprofilen hans. Hun måtte sjekke om han ennå sto oppført som i et forhold med henne før hun satte i gang, tenk om han hadde forandret på det, tenk om han hadde gjort det slutt. Hun visste ikke om man fikk varsel dersom man ble dumpet på Facebook, eller om man kunne snike seg ubemerket ut av et forhold, hun visse for lite om kjærlighet sånn sett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun skulle gå fra å bo i en gateplanleilighet i en bydel hvor fulle ungdommer og Paradise Hotel-deltakere sloss på gaten hver natt, til å bo i en toppleilighet i en bydel dit folk flyttet for å dø.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld