Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Når folk opplever noe umulig og ubegripelig i dag,, så lar altfor mange være å ta konsekvensen av det. De stoler blindt på intellektet sitt, lærdommen sin og alle de materielle tingene de omgir seg med.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Alle de rundene da jeg skulle slutte, stenge døra, telefonen og postkassa, det ble aldri noen siste dag, alltid skjedde et eller annet som gjorde at jeg måtte fortsette. Alltid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Folk med livstruende sykdommer blir gjerne gående for lenge hos behandlere med sterk økonomisk interesse i å timefakturere dem over lengst mulig tid. Og dermed kommer de til lege for sent. Jeg samarbeider med helsevesenet, noe annet ville være stormannsgalskap. Jeg har alltid bestrebet meg på å ha et godt forhold til legene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg kan ikke berømmes verken for at xxx eller alle de andre er blitt friske. Jeg gjør jo ingenting, bortsett fra å ta på dem og prate. Stort sett alminnelig, fornuftig prat, som de aller fleste kan prestere. Jeg kan ikke ta æren for noe som helst. Jo, kanskje èn ting. jeg har forsøkt å være streng mot meg selv, prøvd å stå imot og ikke misbruke evnene mine.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den aller største gleden i livet mitt er at vi har fungert så godt sammen, du og jeg, Signe. Uten deg vet jeg ikke hvordan det hadde gått. - Du hadde vel hatt en annen da, kommer det tørt ifra Signe.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly Duck