Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hvor mye koster det oss ikke bare å eksistere i verden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi er bare mennesker [...] ufullkomne, uvitende, iblant hyggelige, men ofte onde. Det må vi lære oss akseptere ellers orker vi ikke leve.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg lette etter meg selv, men det eneste jeg fant var onde bilder og mørke tanker som kvernet, kvernet. Mørket hadde tatt makten, det var meg, og jeg var ingenting annet en det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

På hvert sted et menneske har gått, lagres det et minne om det. Det er usynlig for de fleste, men for den som kjenner og elsker dette mennesket, viser det seg som et tydelig bilde hver gang man går forbi. Så lenge de elskende menneskene finnes, finnes også bildet, også om den som gikk der ikke lever lenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud