Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Folk som tidligere trodde på alver og spøkelser, tror nå på forventningsindekser og inflasjonsprognoser.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Se på Júlía! Hvordan ble hun behandlet? Hun slet seg ut ved å jobbe med fisk og med å oppdra barn, og hun brukte sine beste dager til å ligge under en færøysk fyllik, bortsett fra når pappa holdt på med henne, og de sammen avlet en utviklingshemmet sønn. Dette sier jeg med full respekt for alle parter."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På vei nedover samfunnsstigen i Tangavik dukket han iblant opp i politiuniform ute på balkongen på huset sitt, der også politistasjonen lå, og ropte etter respektable husmødre at han ville komme ned og knulle dem og til og med banke dem med pikken sin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Menn og kvinner fra cruiseskipet ropte tyske banneord - et eller annet om svinehunder, marxister og jøder som ingen forsto døyten av, bortsett fra noen sprenglærde marxister som hadde studert i Tyskland - og så disse "oppstasede undermålsfolkene", som Reynir Blandon uttrykte det i kommunistbladet, gå fullstendig amok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slektstrær var best egnet til å henge seg i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne hendelsen med tannlegen Tryggvi har ikke annet å gjøre med slekten Knudsen enn at sjefsflyvertinnen den gang var en Knudsen, Ólöf Knudsen, en praktkvinne, gift tre ganger, med tre flygere, men tannlegen Tryggvi mente at han hadde full rett til hennes varme og kjærlighet og bad henne om å mellomlande på "bare en eller annen flyplass", som han formulerte det, slik at de kunne nyte kjærligheten, helst på rullebanen eller et hotell i nærheten, men på det tidspunktet var Tryggvi gått helt fra sans og samling og hadde ikke annet enn griseprat i kjeften foruten tennene som han alltid tok godt vare på, men så var han jo også tannlege.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Verst er de tullingene som ikke vet at de er tullinger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi trodde at det her hadde dukket opp en eller annen fyr, kanskje til og med en kommunist, som skulle drepe rektor Eyvindur Jónsson, og vi hadde lyst til å se hvordan han gjorde det, men så var det altså bare den nye læreren vår, Arnfinnur Knudsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil