Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Den døde raneren kunne vært Gud - ikke bare er han død, det virker jo som om han aldri har eksistert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Demokrati har ingen plass i en etterforskning. Men hvem vet, kanskje det kan føre noe godt med seg å få litt spaltefokus på østkanten av verden? Så tar det bare et halvt år fra politikerne får med seg at media skriver om det, til hele styringsprosessen er gjennom kverna fra justis, til politidirektøren og endelig sjefen selv her på huset. Problemet er bare at da er det for seint. Men fin tanke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ofte fortsatte folk å prate, så lenge man bare holdt kjeft og ventet. Det var noe med menneskets forpliktelse til samtalen. Et behov for å holde den gående, innfri samtalepartnerens uuttalte forventninger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg liker ikke disse religiøse folka. Gi meg heller hundre voldspsykotiske sprøytenarkomane på speed, bol og LSD. Det er mer forutsigbart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er jo alltid penger det handler om - og det var lite som sendte et sterkere signal om hva man mente enn en kule i brystet. I Norge hadde kutymen hittil vært å sende en kule i posten. Men tidene forandrer seg jo.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemann