Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 28 sitater

Vi gikk omkring med en frykt at noe skulle skje, selvfølgelig fordi vi ville føle oss ansvarlige. I ettertid ser jeg , at det som var av katastrofer ikke kunne lastes oss, men de andre, ansvarlige, som aldri lot til å forstå hvor tidkrevende det er å få unge mennesker i den dypeste ulykke på rett kjøl. Det tar år. Og det koster penger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bilen gled sakte bort. De hadde tretti mil å kjøre. Det var mange mil for noen få replikker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Formel løste ligninger - jeg kunne se det på leppene hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vis meg din håndskrift, og jeg skal si deg hvem du er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blod kan folk forholde seg til. Blod er en hastesak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men når man mangler disse helt konkrete, viktige tingene, som fast adresse, fast ansettelse, faste venner, for ikke å si rutiner i det hele tatt, er man ikke mye verdt. Man er rett og slett en trussel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Av og til misunner jeg dere. At dere lar dere drive av sted, uten plikter og ansvar. At dere kan gjøre som dere vil, skrike og brøle, og uansett hva dere gjør, vil vi alltid se det i lys av en diagnose, og derved blir dere uangripelige for oss"
- Kanvas

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Stetson hadde holdt med i live. I månedvis hadde han utgjort hele livsgrunnlaget mitt. Det var han jeg hadde gledet meg til hver dag, det var han som hadde gjort valget enkelt hver morgen. Jeg ville se ham igjen, derfor slo jeg dyna til side. Nå var han vekk. Alt var mørkt"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg trengte ikke se ut som nøkken selv om jeg skulle dø"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg skulle øve meg på Døden ved hver dag å tenke på ham. Til slutt ville han være kjent og kjær, som en gammel venn jeg snart skulle møte"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie