Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

En ting man blir slått av når man har gått flere uker i Pyongyangs rene gater, er det totale fraværet av handikappede. Og enda mer forbløffende er svaret jeg får når jeg uttrykker min bekymring for deres situasjon... "Det finnes ingen handikappede her.... Vi er en svært homogen nasjon og alle nordkoreanere blir født sterke, intelligente og friske."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Metrostasjonen ligger 90 meter under jorda og kan brukes som tilfluktsrom i tilfelle atomangrep. Ingenting er bedre for å skape en permanent tilstand av frykt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det beste med å bo på hotell er å legge seg på sengeteppet med skoene på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når han ikke tolker, leser han i en ordbok... Jeg vet ikke om det er et godt tegn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søndag er spaserdagen. For å holde seg i form er det bra å gå 10 000 skritt per dag, erklærte den store lederen en dag.

Det er også bra for å unngå at det blir for mye forurensning i hovedstaden...

Det er altså ikke et tiltak for å spare på den dyrebare bensinen, slik en rekke av kapitalismens håndlagere kynisk ville hevde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I det siste har jeg begynt å resirkulere arkene fra storyboardene mine og lage papirfly som jeg kaster ut fra skyvevinduet i 16. etasje.

Jeg vet ikke hvorfor, men det gir meg en stor tilfredsstillelse.

Særlig når jeg kommer helt bort til elva...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini