Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

I marsutgaven 2013 legger Inspire ut en plakat med elleve navn på personer som beskyldes for «forbrytelser mot islam» og som etterlyses «døde eller levende». Der finner jeg mitt eget navn, feilstavet, men sammen med et fotografi der det går an å gjenkjenne det forskremte trynet mitt. Det dreier seg om et bilde som har stått i avisene, tatt samme dag som attentatet mot Charlie Hebdo. Artig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis man hevder at man kan le av alt, unntatt visse sider ved islam fordi muslimene er mye mer nærtagende enn resten av befolkningen, er ikke nettopp det å diskriminere? Verdens nest største religion, Frankrikes påstått nest største, skulle ikke kunne behandles likt med den største? Det er på tide å bli ferdig med denne ekle paternalismen fra den hvite, borgerlige, «venstreorienterte» intellektuelle eliten, som søker å eksistere i samforstand med «de stakkars ulykkelige dannelsesløse».

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne