Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Den som har vært elsket, blir aldri glemt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å elske var å gi slipp, å våge gi seg hen, ønske å gi seg hen. Å elske var å føle så sterkt for noen at det vant over angsten. Og å våge å stole på en annen, helt og fullt. Det var å føle mer for en annen enn for seg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi mennesker overlever det utruligste, om vi må.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærligheta lyt ein ta vare på om ein finn den, la hun til, - uansett når i livet det skjer. Kjærligheta har ingen alder, ikkje slik e ser det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tiden leger ikke alle sår, men den la en skorpe over sårene. Det var en viss hjelp i det og, selv om skorpen over hennes sår ennå ikke var mer enn en tynn hinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og lykka er ikkje ein permanent tilstand - den er som stjerneskudd i ei mørk natt, som lyser opp og gir oss små lykkestunder som vi kan leve lenge på.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol