Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Egentlig synes jeg, at livet er en hurtig forbigående meningsløshed, og bagefter følger den store stilhed. Men den korte stund, man er her på jorden, skal man fylde med inhold.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er forkert at sige, at venskabet ophørte efter 77 år, venskabet består, selv om en af os er død.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg elsker at være alene. Jeg har aldri fundet noget selskab, som har været lige så selskabeligt som ensomheden. Vi er for det meste mere ensomme, når vi befinder os sammen med andre end når vi bliver hjemme i vores kammer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve hen over dit hoved, men du kan forhindre dem i at bygg rede i dit hår.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vil forsøge ikke at være bange mere ... det er angsten for alt muligt, der er den virkelige ulykke. Lad derfor bare livet bringe med sig, hvad det vil, og la mig være stærk nok til at tage imod, hvad det bringer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Livet er sådan en skrøbelig ting, og lykken er så svært at fastholde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Én ting har jeg i hvert fald lært - skal man være lykkelig, så må det komme inde fra én selv og ikke fra et andet menneske.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

(...) - for børn har så let ved at tilpasse sig, tror de! De har overhoedet ikke let ved at tilpasse sig, selv om det kan se sådan ud. De resignerer bare over for overmagten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men hver eneste en er innespærret i sin ensomhed. Alle mennesker er ensomme, selv om mange har så mange mennesker omkring sig, at de ikke forstår det eller mærker det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen