Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

På grunn av leverandørenes informasjonsovertak er det også en utfordring at «kunden» i mange tilfeller ikke er i stand til å bedømme kvaliteten, fordi man selv ofte ikke har nok informasjon eller tilstrekkelig kompetanse til å vite hvilken hjelp man har behov for. Å erkjenne dette betyr ikke at man skal avvise brukerperspektivet, men at vi må forstå hvilken begrensinger «kunde»-rollen har i disse tjenestene.

For eksempel: Elevenes oppfatning av skolen er viktig, men de har ikke selv oversikt, kompetanse eller erfaring til å gi en helhetlig faglig vurdering av tilbudet. Det samme gjelder pasienter med behov for medisinsk behandling eller foreldre med barn i barnehage. Likevel vektlegges «kundens» oppfatning i stor grad, særlig fordi en av de mest brukte kvalitetesmålingene er bruker-og pårørendeundersøkelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBerty