Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Vi nordlendinger snakker fritt og engasjert om det meste. Nyanser er ikke det vi liker best. Når folk i Oslo snakker om et forfriskende åpent møte, har vi bare så vidt registrert at det var meningsforskjeller.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg bestemte meg da for at vi måtte satse på Kristelig Folkeparti, særlig etter at Kjell Magne Bondevik ble statsminister på ny i 2001. Det partiet ville utvilsomt gå inn for alt som har med fred å gjøre. Samtidig har partiet et litt mer avslappet forhold til budsjettbalansen enn hva Arbeiderpartiet har.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til tider kan det selvsagt bidra til forvirring at Yasser Arafat og Mor Teresa ha rmottatt den samme prisen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da jeg kom til suiten hans [Yassir Arafat] på Grand for å hente ham til nobelbanketten, satt ikke bare Arafat, men store deler av ledelsen i PLO og koste seg med en Tom og Jerry-video. Det ble gjort klart at de gjerne ville se den ferdig. Det var litt av en situasjon. Tegnefilmen varte og rakk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gjennom årene har jeg registrert at nesten alle ledende norske politikere på et eller annet tidspunkt har vist interesse for å komme inn i komiteen. Det har heldigvis ikke vært plass til så mange av dem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg L.Torill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenTone Sundland