Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Så i stedet for en blomst, hvorfor ikke gi bort litt hvile?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når man innser at man ikke strekker til, åpner man livet sitt for de hjelpende kreftene som er tilgjengelige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For i min begrepsverden er ikke evigheten noe som kommer etter det vanlige livet, men noe som allerede er i gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du trenger ikke strekke til. Det holder at du er til. Alt utover det er bonus.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Takk for at du finnes" er et av de uttrykkene det egentlig er ett eneste godt svar på, og det er stillhet. Et menneskes eksistens er utenfor rosens eller kritikkens rekkevidde, den er et av livets mysterier, og mysterier skal ikke snakkes i hjel. De er en del av tilværelsen for å vekke undring og takknemlighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når noen av de vi har rundt oss sukker tungt over forpliktelser som har hopet seg opp, så kan vi jo enten gi en håndsrekning eller bare minne den andre om at det ikke er verdens undergang om huset står uvasket i noen dager til, at det vi hadde planlagt, kan flyttes fram på ubestemt tid. Det kommer en sommer til. Og et år til, for den saks skyld. I et lengre perspektiv er et enkelt år forsvinnende kort tid.
Kan hende skjuler denne hverdagstanken en aldri så liten dirk til all slags kjærlighet. Kunsten å elske og å bli elsket er i høy grad et spørsmål om ikke å holde for hardt i hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er først når en gjør noe, at man forstår hvorfor man burde gjøre det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For det skjer noe håpefullt hver gang noen tør å blottlegge sin hjelpeløshet og noen avstår fra å utnytte den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ordet " TILLIT" er et polindrom, altså en bokstavkombinasjon som er identisk enten den leses forlengs eller baklengs. Men ordet er også navnet på en utrydningstruet holdning - motet til å fortsette å stole på den andre, tross risikoen for å bli snytt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fordommer har sjelden noe med virkeligheten å gjøre, de forteller som oftest mest om bæreren.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol