Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

De fleste stedene rømte han fra, andre steder gjorde han seg umulig og ble kastet ut av samme grunn som han hadde fått plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du sa at Elise måtte legge inn en pin-kode på telefonen sin slik at han ikke skulle kunne lese meldingene hennes. Ja, hun oppdaget at meldinger som hun selv ikke hadde lest, var blitt åpnet, og skjønte at han hadde snoket på telefonen hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hjalp ikke bare å kunne jussen, man måtte også beherske retorikken. En slik sak handlet vel så mye om å overbevise som å bevise. Det handlet om hvordan man framstilte og framførte bevisene. Hvem som vant, var ikke nødvendigvis den som satt på sannheten, men den som klarte å argumentere best.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men det du drømmer, er som regel ikke sant, påpekte han. Selv om tre personer har sett den samme hendelsen, har de tre ulike opplevelser av den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bare en grunn til at folk har to mobiler, gryntet han. De driver med noe som andre ikke skal vite noe om.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB