Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 74 sitater

Det er vanskelig for oss å erkjenne at barn ikke venter med å vokse opp bare fordi foreldrene deres er opptatt med andre ting.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For ikke alle monstre er monstre fra begynnelsen. En del monstre er monstre av sorg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fjott er en liten tanke mer irriterende enn en tulling, men ikke nødvendigvis så toskete som en tosk, men adskillig mer irriterende enn for eksempel en slask. Men slett ikke så irriterende som en drittsekk, som er den aller mest toskete formen for en fjott. Og selvsagt heller ikke så irriterende som et smarthue, som er en drittsekk som dessuten er en tosk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Hvis man ikke kan ta vekk det dårlige, får man fylle på med mer godige.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Har du alle disse bøkene og ikke en eneste Harry Potter?"
Kvinnen ristet unnskyldende på hodet. Elsa ser dypt fornærmet ut.
"En million bøker, altså, og ikke en eneste Harry Potter. Og de lar deg reparere folk som er ødelagt i huet? Syyykt", mumler hun.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er ikke så jævla nøye akkuret hva man tror på, men noe må man tro på, for ellers kan man like godt drite i alt (s 757e-bok)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For hun er høflig nok til å forstå at når noen gir deg en bok, er du nødt til å gi den personen et inntrykk av at du ikke har lest den. Fordi den egentlige gaven er å få gi bort en leseopplevelse, ikke å ta imot den. (s 543 e-bok)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De beste eventyrene er aldri helt og holdent virkelige og aldri helt og holdent på liksom. (s 435 i e-bok)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Å være spesiell er den beste måten å være annerledes på."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

(...) og hvis du blir bitt av dem, dør du ikke, du rammes av en uendelig mye verre skjebne enn det: Du mister fantasien din. Den renner ut av såret og gjør deg grå og tom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud