Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Da vi endelig kom til nederst i Karl Johan man så hele toget farga i norske flagget, rødt, hvitt og blått, og Dardan (lagela, han er faren til utlendinger) bare: hvorfor det er så lang kø til slottet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

... pappa hadde så stress og glemte Matias, i stedet han kjefta på meg og bare: Mariana, hvorfor du har legget sminskene dine midt på gangen, og jeg bare: lær deg norsk før kommer du til Norge, så pappa klikka mentalt og derfor jeg nå sitter i rommet mitt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg sitter på do og tenker ut meg elv som voksen, for hundre prosent sikkert jeg kommer til å gifte meg med en mann som ikke er helt potet og da er det mulig han er muslim og hvorfor da ikke kalle sønnen min for Muhammed

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Første skoledagen etter påska alltid er som selveste Victorias Secret-fashion show for alltid folk kommer med nyeste klærne for å vise hva de har fått i ferien. I dag Esra for eksempel kom med ny Gucci-bag som henne hadde fått i Tyrkia for hun var der i påskeferien, men i stedet for det var riktig fake-veske med halve g-er det var ordentlig fake med dårlig Guccitegn og hele g-er, så heller ikke det var noe misunnelig materiale.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

(...) mennesket er som kake, det er ikke kakene med best utseende som smaker best, det er innsiden som teller Matias, du må velge de riktige vennene dine.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Huset til Mu2 var typisk alle tyrkere, jeg ikke hadde forventa noe annet, det var lukka gardiner med blonder, blå sofa, to stykker, dritsvært tv, ingen plante, nytt kjøkken og lite bilde med koranen midt i veggen som var hvit, pluss bilde av Mu2 som barn. Hjemme vi har skikkelig norskinghus med lite tv og rotete og åpne gardiner, pluss pappa har drassa med seg bilder av Valparaìso som er i veggen, og hjemme hos Bebi J, siden hun er gambier, de har bare gull overalt. Gullsofa, gullbord, gull-tv, lamper og store koranbilder på veggen, men også bilder av familien huns og alle damene med store afrikanske hatter. De har også bilde av presidenten i Gambia og lukka gardiner i gull.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærlighet er pain in the ass, det er flammer i hjertet og samtidig føles som hjertet skal fryse helt til is, og det er som aldri skal jeg gå på skolen igjen og som øya mine aldri skal gå tom for fårer (...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld