Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Hun leste annonsen for Yaxa deodorant grundig, den var så fin, den pleide å stå i Illustrert også: Å være fjorten år er å være ukysset (nesten), å danse shake, å spise varme pølser med potetstappe og drikke Coca-Cola. Det er å lese Pop Weekly, men ikke lese matte. Det er å ikke få ha trang kjole (av mamma), og ikke lys lebestift (av pappa), å ikke få bruke pastellfarvede mønsterstrømper (av storesøster) og ikke neglelakk (av frøken). Å være fjorten år er å påstå at man er femten iblant (for det er man jo - snart). Av ordklassene kjenner man bare en, de personlige pronomen - og av disse bare ett - HAN. HAN heter Putte (f.eks) og kan tre akkorder på elektrisk gitar. Når han synger "I should have known better", kunne man kveles. Man har oppdaget at man har et hjerte (og hofter). Man er ung... En av de få ting som (heldigvis) er tillatt selv når man er fjorten, er Yaxa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis hun en dag fikk nok egne penger , skulle hun være den som kjøpte parfyme til farmoren, og det skulle være den med turkis merkelapp hvor det sto 4711 med gullskrift.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun likte å skrelle poteter.Hun hadde nettopp sluttet å stå på en kjøkkenstol når hun gjorde det , moren mente hun var høy nok nå , men det verket i armene etter bare to poteter. Likevel, hvis hun sto på en kjøkkenstol nå ,rakk hun nesten ikke ned til potetene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han husket plutselig hva hun hadde sagt til ham da han fridde: Jeg skal gjøre deg så lykkelig, Steingrim. Akkurat det hadde hun sagt. Og nå hadde hun gjort det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun så hvor støvete tøyrulla var; var det så lenge siden de hadde vasket sist? Hvor lang tid brukte støv på å lande?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den eneste gangen hun hadde sett fru Berg smile og vise glede, var da den tåpelige travhesten de eide en liten del av, vant et løp på Leangen. Og premien var en teskje. Hva skulle vel en hest med en teskje. Men fru Berg hadde smilt slik da hun kom inn ytterdøra at man skulle tro at hun selv hadde travet først over målstreken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er det deg, Aud. Er det virkelig deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvorfor satte man navn på hverandre i hele tatt, satte navn på små babyer man ikke ante hvordan ville bære navnet sitt. Selv om man ikke ante hvordan dette barnet i voksen alder opplevde å bli tiltalt ved det, så satte man likevel navn på det, på et tidspunkt da denne fremtidig voksne var ingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vil at folk skal føle … virkelig føle at de har gjort et godt kjøp. Og ikke bare at jeg har gjort et godt salg. Hvis de skjønner hva jeg mener

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så heldig hun var, kunne sitte her og bare nyte sekundene, nyte sin egen dag og sine egne gjøremål i sitt eget tempo.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn Sturød