Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Var det sånn moren hadde hatt det da hun fødte henne? Var det derfor hun aldri hadde godtatt henne? Hvordan kunne man forvente å bli elsket når man hadde forårsaket så mye smerte for noen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mannen som ville at hun skulle snakke, kom heller ikke så ofte. Han hadde vel sykere pasienter som trengte ham. Hun var jo ikke gal lenger, bare gravid. Han kunne jo ikke noe for at det gikk ut på ett i det hjemmet hun kom fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har dere noe å klage over, så ta dere en jobb, ta dere sammen. Et sted å bo? Tror dere at vi fikk boligen vår tilsendt i posten? Hvis det er det som er problemet, så går det vel an å bygge et hjem et eller annet sted der sånne som dere kan bo. I vårt strøk? aldri i livet. Vi må tenke på barna våre. Vi kan ikke ha en masse berme som stjeler og doper seg og kaster fra seg sprøyter i vårt boligområde. Men gjerne et annet sted. For det er jo virkelig ille at folk ikke har noe sted å bo.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var som om alle menn i dyre dresser var klonet fra samme stamfar. Så fort en mann fikk snakke om sin vellykkethet, glemte han det han hadde vært opptatt av bare et øyeblikk tidligere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men hvis man innstiller seg på å mislykkes hver gang man skal prøve noe, blir det å mislykkes selve målet til slutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone Sundland