Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

At det var flere gjester i kafeen, var fint for forretningene, men indikerte noe som ikke var bra : Folk hadde sluttet å gå på mange av restaurantene og klubbene og gikk bare på steder som var offisielt godkjent som trygge, som om alle ventet på at det skulle smelle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...så jeg sa til gutten: Hvorfor stjeler du? Du vet at det er galt. Uansett hvor sulten du er, uansett hvor mye smerten gnager innvendig, finnes det ingen akseptabel menneskelig grunn til å stjele. Det er bare rotta i rennesteinen, som ikke kan resonnere, som stjeler når den er sulten. Og min kjære, vet du hva denne vise gamle mannen så gjorde for å gi denne gutten en lærepenge? Jeg ga ham noen afghani - nok til å kjøpe mat i en uke. Jeg er blitt bløt på mine gamle dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis jeg reiser, er det ingen jøder igjen i hele Afghanistan. Og da har Hitler og Osama bin Laden og alle andre galninger som er fast bestemt på å ødelegge et helt folk, vunnet. Hvis ikke jeg er til for meg, hvem er da til for meg? Og hvis ikke nå - når? Hvis jeg reiser vinner gærningene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fasttelefonene i Kabul var omtrent like pålitelige som teppeselgerne på markedet. Hvis det blåste for mye, hvis det regnet, hvis en liten fugl satte seg på kabelen, var linjen død.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dagen i dag er så vakker. Luften er kald, men himmelen er blå, og det er dagen før jeg får se deg. Du er min ukes sol. Jeg har nyheter. Den nye symaskinen jeg har ventet på, er sendt fra Pakistan og er på vei over fjell og ørkener til min lille butikk i Mondai-e. La oss be om at den ikke blir konfiskert av krigsherrene eller ødelagt av krigerne i Khyberpasset. De sier den skal komme om seks uker. Å som vi skal feire!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt sikkert en fahesha, en prostituert, sa han til seg selv idet han løftet riflen høyt opp på skulderen og nikket til to utenlandske kvinner som var på vei mot porten. Hodene var tildekket, men de hadde vestlige bukser og sko og arbeidet antagelig for hjelpeorganisasjoner som fåfengt forsøkte å hjelpe et folk som ikke trengte hjelp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi