Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Til og med før jeg ble kjent med deg Sokrates, hørte jeg at du ikke gjør annet enn selv å virre omkring og gjøre andre forvirret, og nå tror jeg jammen du forhekser og forgifter meg og forfører meg fullstendig med sang så jeg er full av forvirring. Om det er lov å spøke litt, synes jeg du er prikk lik denne brede sjørokken du vet, både av utseende og ellers, for også den lammer alle som gjør tilnærmelser og kommer i berøring med den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sokrates: Vi er visst noen udugelige typer, jeg og du, Menon. Gorgias har visst slurvet med din utdannelse og Prodikos med min. Så vi må for all del konsentrere oss om oss selv og lete etter noen som på en eller annen måte skal gjøre oss bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis vi mener at vi bør undersøke det vi ikke vet, så blir vi bedre, mandigere og mindre late enn om vi mener at vi hverken er i stand til å finne eller trenger å undersøke det vi ikke har kunnskap om.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim