Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Werner tar opp det partisanene sier, på magnetbånd når han kan. Han oppdager at alle liker å høre seg selv snakke. Overmotet viser seg gang på gang. De hever antennene for høyt, sender i for mange minutter og tar for gitt at verden kan tilby dem trygghet og fornuft, men det gjør den naturligvis ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hva med litt fersken, kjære?" foreslår Madame Manec lavmært, og Marie-Laure kan høre en boks bli åpnet og saft som plasker ned i en skål. Sekunder senere spiser hun båter av vått solskinn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hver time faller noen som krigen var et minne for, ut av verden, tenker hun. Vi gjenoppstår i gresset. I blomstene. I sanger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

A real diamond is never perfect.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Open your eyes and see what you can with them before they close forever.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

....himmelen er som et koseteppe babyer klamrer seg til. .....folk har fløyet ti kilometer over jorden uten å finne noen kongeriker der. Ingen porter, ingen engler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"...da jeg mistet synet, sa folk jeg var tapper.
Da faren min forsvant, sa folk jeg var tapper.
Men det er ikke tapperhet. Jeg har ikke noe valg.
Jeg våkner om morgenen og lever livet mitt.
Gjør ikke du også det?"

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Men likevel, tidlig på høsten, en gang eller to i uken, på visse tider av dagen, ser Marie-Laure opp fra boken der hun sitter og leser under de digre hekkene i Jardin des Plantes eller ved farens arbeidsbenk, og synes at vinden bærer med seg et streif av bensin. Som om en stor elv av maskiner siger langsomt og ugjenkallelig mot henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En ensom melodi som Werner synes lyder som en gyllen båt på en mørk elv, en progresjon av harmonier som forvandler Zollverein: Husene forvandles til tåkedis, gruvene fylles, fabrikkpipene faller, urgammelt hav flommer gjennom gatene og luften er dryppende full av muligheter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flygeblader
I skumringen regner de ned fra himmelen. De blåser over festningsvollene, slår hjul over takryggene og flagrer inn i ravinene mellom husene. De virvler rundt i gatene, hvite mot brosteinene. Viktig melding til byens innbyggere, står det. Trekk straks ut i åpent lende. Tidevannet stiger. Månen henger liten og gul og pukkelrygget. På takene av strandhotellene mot øst og i hagene bak dem fôrer et halvt dusin amerikanske artilleritropper bombekasternes gap med brannbomber.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken