Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Vi må huske på at det finnes alltid grunner til at folk er som de er. Vi vet aldri hvilke historier
de bærer på

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det beste med julen er at den går over, synes A.J.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi leser for å få en bekreftelse på at vi ikke er alene. Vi leser fordi vi er alene. Når vi leser, er vi ikke alene. Vi er ikke alene.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

"En bokhandel tiltrekker seg de rette menneskene. Bra mennesker, som A. J. og Amelia. Og jeg liker å snakke om bøker med folk som liker å snakke om bøker. Jeg liker papir. Jeg liker følelsen av en bok i baklomma. Jeg liker lukten av nye bøker."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hva er det som er så flott med tiden? A. J. tenker ofte at alt som er bra i verden, skjæres vekk litt etter litt, som fettranden på et kjøttstykke. Først var det platebutikkene, så videobutikkene, så aviser og magasiner, og nå er til og med de store bokhandlerkjedene i ferd med å forsvinne.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Maya begynner alltid med å lukte på en bok. Hun tar av omslaget og legger det over ansiktet, med klaffene bak ørene. De fleste bøkene lukter litt som pappas såpe, og av gress, havet, kjøkkenbordet og ost.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Nic var den snille av oss. Jeg er den slemme. Jeg giftet meg med en slem mann også. Og jeg vet at slemme får som fortjent, men å, som vi hater å være alene.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hva er det som gjør bøker så forskjellige, tenker han, fordi de er det, rett og slett. Vi må se på innsiden. Vi må tro. Vi må tåle å bli skuffet innimellom, sånn at vi kan bli begeistret av og til.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee