Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hvis det faktisk skulle finnes slike skjulte krefter, ville verden bli så - utrygg. Så uberegnelig. Ja, jeg snakker som forretningsmann. (...) Og hvis det ikke skulle finnes slike skjulte krefter, ville verden bli så - opplagt. Ja, jeg snakker som dikter.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, jeg elsker dette landet - men stiger det ikke frem litt vel furet og værbitt? Jeg så mot nord og tenkte: Nordmenn i Norge: lus i pelsen på en kjempe. Et folk av søndagsmoralister og fredagsfylliker. Et folk av kverulanter og bygdetullinger, av skrythalser og syvsovere. Et folk som blingser mot evigheten og skulker livet. Et folk som har grepet efter stjernene, og som knapt nok duger til å plukke tyttebær.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg