Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hva er det med farmor, hvordan kan hun bare fortsette å leve? ... Hun kan være så god, når hun vinker kokett over bordet, når hun forteller en historie, og hun kan være så ond, når hun banner og skriker, når hun peker.... Jeg elsker henne og vil at hun skal leve evig. Jeg elsker henne og vil at hun skal dø snart, helst i løpet av måneden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når vi dør, forsvinner alt dette ubehaget ved å være til. Det er ubehagelig å tenke på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis døden er en tragedie, er livet det også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenker at begjæret etter lykke i siste instans er begjæret etter å eksistere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hjertet som slår altfor hardt og tungt, utenpå huden. Lungene som svir, krampene i brystet og så denne enorme trøttheten jeg bærer på ryggen, det er hjernerystelsen. Den venstre trommehinnen som plutselig begynner å vibrere. Det er bare kjøttet som er løst, livet som dirrer. Når vi dør, forsvinner alt dette ubehaget ved å være til. Det er ubehagelig å tenke på. Noen dager våkner jeg uten å kunne røre meg. Noen dager våkner jeg og jeg er slim og blod.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69