Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Å felle av

Du kan ikke beholde arbeidet på pinnene for bestandig. På et eller annet tidspunkt må det begynne å eksistere på egen hånd, klare seg selv. Hemmeligheten er å trekke maskene over hverandre, slik at de kan løsrives fra pinnen, uten å gå i oppløsning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å rekke opp.

Alt du behøver å gjøre, er å tilgi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rett og vrang

Disse maskene er utgangspunkter for all strikking, og danner basis for et hvert plagg. Den rette masken er en rekke med flate, vertikale løkker som gir den glattstrikkede flaten, og den vrange masken er dens motsats. Den ene siden er glatt, den andre ruglete. Rettsiden er den du viser verden, vrangen er den myke, knudrete baksiden du bærer nærmest huden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang