Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Etter nær to timer kom det gående en ung mann som låste seg inn mellom de mørklagte gravstøttene. Da han like etter begynte å tenne levende lys rundt om i lokalet, tenkte jeg som så at det sannsynligvis var for å signalisere at jeg bare kunne komme; jeg var nok ikke den første som hadde ankommet utenfor åpningstidene. Men døren var låst, og da den unge gravferdskonsulenten så ut til å overse meg, ble jeg stående noe desorientert og betrakte de utstilte gravstøttenes innskrifter. Med ett ble jeg grepet av en enorm lettelse over at far hadde rukket å ordne med mors gravstøtte, derunder han selv skulle gravlegges, for på den sto det jo allerede et eller annet bibelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilbake i treseteren viklet mistankene seg inn i hverandre og ble etter hvert så innviklede at jeg ikke maktet å ta stilling til noen av dem [...].

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og hagen, hva i all verden skulle jeg klippe frem den etter; for å vise at jeg er arbeidsfør?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie Uvaag